ESK İthal Taze Karkas Toklu ve İthal Taze Karkas Kuzu Eti Satış Duyurusu 19.10.2017

ET ve SÜT KURUMU DUYURU METNİ

• Kurumumuzca, taze karkas kuzu ve  taze karkas toklu etlerinin satışına başlanılacaktır.
  • Ulusal ve Yerel Market Zincirlerin kendilerine ve/veya tedarikçilerine, Marketlere, Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu Üyelerine (YESİDEF), Gıda Perakendeciler Derneği (GDP) üyelerine, Kırmızı Et Sanayi Alanında faaliyet gösteren işletmelere ve Kasaplara taze karkas toklu ve  taze karkas kuzu eti satışı yapılacaktır.
  • Taze karkas toklu ve  taze karkas kuzu etlerinin satışına 19/10/2017 tarihinden itibaren başlanılacak olup, satışlar tüm Kombina Müdürlüklerimizce yapılacaktır.
  • Taze karkas toklu eti satış fiyatımız 27,00 TL/Kg + KDV,   taze karkas kuzu eti satış fiyatımız 28,00 TL/Kg + KDV,  olup, satışlar peşin bedelle veya Kredi Kartı (VISA tek çekim) ile gerçekleştirilecektir. (Mal bedeli Kombina Müdürlüğünün belirleyeceği hesap numarasına yatırılacaktır.)
  • Teslimat noktaları, başvuru yapılan Kombina Müdürlüklerince belirlenecektir.
  • Talepler, ilgili Kombina Müdürlüğü tarafından belirlenen oranda karşılanacaktır
  • Taze karkas kuzu ve  taze karkas toklu etlerinin satışına ilişkin “Satış Usul Esasları” ilgili kombinalardan temin edilecektir.

Detaylı bilgi için Kombina Müdürlüklerimiz ile iletişime geçiniz.

İbraz Edilecek Belgeler:

• Kasaplar :Kasaplık işletme ruhsatını ve vergi mükellefine ait belgeyi,
  • Yemek Şirketleri: Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonuna üye olduklarını gösteren belgeleri,
  • Marketler :İşletme ruhsatını ve vergi mükellefiyetine ait belgeyi,
  • Tedarikçiler: Tedarikçinin kendisine ait işyeri işletme ruhsatını, Zincir Marketlerin Tedarikçisi olduğuna dair sözleşmesini,
  • Gıda Perakendeciler Derneğine (GPD)ait üyelik bilgilerini,
  • Kırmızı Et Sanayi Alanında Faaliyet Gösteren İşletmeler: İşletme ruhsatı ve bağlı olduğu Ticaret/Sanayi Odaları tarafından düzenlenen et ve et ürünlerinin işlenmesi ile ilgili faaliyette bulunduğunu gösteren belgeyi,

İstekliler, irtibat bilgilerini (posta adresi, telefon numarası, v.s) alımı yapacakları Kombina Müdürlüğüne imzalı, mühürlü olarak ibraz edeceklerdir.

Duyuru Linki:

Yayın Tarihi: 19 Ekim 2017 Perşembe, 13:36