Rektör Tabakoğlu'ndan ETB'ye Ziyaret 19.07.2018

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne Ticaret Borsası'nı (ETB) ziyaret etti. Ziyarette, ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Meclis Başkanı Fedai Canım ve Meclis Başkan Yardımcısı Recep İriş hazır bulundu.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, yeni dönemde de Edirne Ticaret Borsası ile işbirliği içerisinde çalışmaya ve Edirne’ye her anlamda fayda sağlayacak projeler geliştirmeye devam edeceklerini belirterek, “Üniversitemiz bünyesinde bulunan Teknopark, Sürekli Eğitim Merkezimiz, tüm fakülte ve yüksekokullarımız ile tarım ve hayvancılık konusunda, birçok farklı alanda bilimsel çalışmalar yürütüyoruz. Akademisyenlerimizin katkısı ve özel sektör buluşmalarımız sayesinde de, hem çiftçilerimizi hem de sanayi faaliyetlerini desteklemeyi sürdürüyoruz. Aynı zamanda Başkanlığını üstlendiğimiz Trakya Üniversiteler Birliği de, Borsamıza ihtiyaç duyulan her alanda destek vermeye hazır. Ticaret Borsamıza, ‘Bir Öğrenci de Sen Okut’ kampanyamıza verdikleri destek için teşekkür ediyor, bu desteğin devam etmesini diliyoruz.” dedi.

Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ise Edirne Ticaret Borsası’nın amacının kamu ve sivil toplum kuruluşları işbirliğiyle Edirne’ye değer katmak olduğunu vurgulayarak “Şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin gelişmişlik seviyesini yükseltmek adına üniversite/özel Sektör işbirliğini geliştirmek ve katma değeri yüksek çalışmalar yapmak istiyoruz. Edirne’nin en değerli kurumu olan Trakya Üniversitesi’nin desteğini almak ve gücünü yanımızda hissetmek bizim için çok önemli. Yeni dönemde geliştireceğimiz projelerin de şehrimiz ve bölgemiz adına faydalı olacağına inanıyorum.” dedi.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ETB Başkanı Özay Öztürk’e yeni dönem başarı dileklerini iletirken beraberinde “Edirne Kırmızısı” koleksiyonundan kravat hediye etti. Başkan Öztürk, nazik hediyeleri için Rektör. Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür ederek ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Yayın Tarihi: 20 Temmuz 2018 Cuma, 10:20