Edirne Sivil Toplum Kuruluşları Biraraya Geldi 16.02.2017

Edirne Ekonomisi ve İş Dünyasının güncel sorunları ve çözüm önerilerini paylaşmak amacıyla düzenlenen toplantıda sivil toplum kuruluşları bir araya geldi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın iştiraki ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda; Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Edirne Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fedai Canım, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren, EDSİAD Başkanı İsmet Açıkgöz, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, EDESOB Başkanı Emin İnağ ve Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Hayri Sonterler, 1. Sanayi Sitesi Başkanı Erol Özçakır, Alipaşa Çarşısı Dernek Başkanı Yılmaz Sanış, Bedesten Çarşısı Dernek Başkanı Hakan Fındıklı, Arasta Esnafları Yard. ve Day. Der. Başkanı Ayşe Karadaş hazır bulundu.

Önce esnafın sorunlarının dinlendiği, ardından gündeme getirilen sorunların tek tek ele alındığı toplantıda uzun vadeli ve işbirliği içerisinde çalışmaların yapılması vurgulandı.

Toplantıda ayrıca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından sağlanan Nefes Kredisi, istihdam seferberliği kapsamında İŞKUR tarafından sağlanan destekler, kamu üniversite sanayi işbirliği, gelecek dönem için öneriler ve tavsiyeler gündeme getirildi.

Yayın Tarihi: 17 Şubat 2017 Cuma, 11:26