Trakya Bölgesi Oda ve Borsaları Kırklareli'de Toplandı. 14.11.2016

Trakya Bölgesi Oda ve Borsaları istişare Toplantısı, 14 Kasım 2016 tarihinde Kırklareli Ticaret Borsası Toplantı Salonunda, Kırklareli Ticaret Borsası ve Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası evsahipliğinde gerçekleştirildi.

Bölgesel ve Ekonomik sorunların görüşüldüğü toplantıya TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ile Trakya Oda ve Borsalarının Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları, Genel Sekreterler, Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri, Trakya’daki Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel ilin sorunları ve çözüm önerileri hakkında  bilgiler aktardı.

Toplantıya Edirne Ticaret Borsası'nı (ETB) temsilen Meclis Başkanı Fedai Canım, Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ve Genel Sekreter Serkan Kösem iştirak etti.

İstişare toplantısında söz alan Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk; üretim planlaması, tarımsal ve hayvansal üretimin kayıt altına alınması, sulama sistemlerinin geliştirilmesi ve tarımsal kuraklıkla mücadele, lisanslı depoculuk ile destekleme uygulamalarının borsacılık sistemine uyumu konularında bir sunum gerçekleştirerek Trakya Bölgesinin tarım ve hayvancılık sektöründeki sorunları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda söz alan Trakya Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları da tespit ettikleri bölge sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdi.

Yayın Tarihi: 14 Kasım 2016 Pazartesi, 19:46